Copyright & Privacybeleid

Scherpereel Luc nv stelt uw interesse aan onze internet site op prijs. De persoonlijke gegevens die u ons ter beschikking stelt, inclusief uw e-mail adres zullen op de volgende wijzen worden gebruikt:

*) Informatie die u ons geeft in het kader van een sollicitatie, slaan we op en behandelen we met dat doel voor ogen met uiterste zorgvuldigheid.
*) We zullen uw persoonlijke informatie niet ter beschikking stellen van of verkopen aan derde partijen.

Het bezoeken en bekijken van deze site valt onder onze gebruiksvoorwaarden en onder alle toepasselijke wetten. Door deze site te bezoeken en te bekijken accepteert u de gebruiksvoorwaarden, zoals hier beschreven zonder beperking of uitsluiting.

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten berusten bij Scherpereel Luc nv. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site (waaronder maar niet uitsluitend tekst, presentaties, illustraties, foto's en geluid) mag tenzij anders aangegeven niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van Scherpereel Luc nv. Wijzigingen op de inhoud van deze site zijn uitdrukkelijk verboden.

Scherpereel Luc nv kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Kortrijk bevoegd.